Mohon tunggu...
Roro Asyu
Roro Asyu Mohon Tunggu... #IndonesiaLebihLemu

suka makan, suka nulis, suka baca, tidak suka sandal basah www.rinatrilestari.wordpress.com www.wongedansby.wordpress.com

Selanjutnya

Tutup

Cerpen

Cinta

8 November 2020   08:30 Diperbarui: 8 November 2020   08:34 133 0 0 Mohon Tunggu...

"Rangga jancuk!"

Suwarane Wiji sing banter nggarai Diman sing lagek nyruput wedang kopine langsung nyembur.

"Astaghfirullah," omonge Diman karo ngelap lambene sing teles kopi.

"Matane...matane..."

Wiji sik ae misuh-misuh. Wong wedok iku ketok mangkel. Anake, Tomin, ora ketok.

"Sadar, Mak. Istighfar."

"Delok iki, teles kaosku mergo kaget," omonge Diman maneh.

Bojone, Wiji, sik ae ora nggambres. Wong wedok iku sik mentelengi tipi. Wingi sore Wiji nyelang DVD AADC 2 ta'ane tanggane.

"Nontok pilem kok misuh-misuh, dibujuki ae," Diman sik ae komentar.

"Meneng," omonge Wiji nang bojone.

"Lek aku ngunu yo males," Wiji ngomel dhewe.

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x