Mohon tunggu...
Profil
5.079 Poin
suka makan, suka nulis, suka baca, tidak suka sandal basah www.rinatrilestari.wordpress.com www.wongedansby.wordpress.com
Bergabung 25 Maret 2010
Statistik
461
246,518
383
869
4
30

Label Populer

+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Roro Asyu
06 Maret 2021 | 1 tahun lalu

Geger

Cerpen Geger, Ngrungokno wong curhat yo iso. Kadang ngunu iku mergo gak kuat mikir dhewe, lek onok konco crito yo dirungokno sak isone.

Cerpen
481
3
3
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Roro Asyu
02 Maret 2021 | 1 tahun lalu

Tonggo

"Bosen aku, Ji. Kate metu-metu gak iso. Nang omah ae suwi-suwi setres aku." "Lha yok opo maneh, Yu, wong yo sik koyok ngene."

Cerpen
380
2
0
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Roro Asyu
04 Februari 2021 | 1 tahun lalu

Cerpen: Obah

Cerita pendek. Contoh cerpen bahasa daerah. Cerpen bahasa jawa.

Cerpen
374
3
0
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Roro Asyu
27 Januari 2021 | 1 tahun lalu

Cerpen: Prei

"Ayo, Mas, dolen.""Dolen ndok ndi wong sik koyok ngene kok.""Bosen aku ndok omah ae. Nang mal opo pantai.""Iki sik PSBB, gak oleh metu-metu. Ditutup kabeh…

Cerpen
647
2
0
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Roro Asyu
20 Januari 2021 | 1 tahun lalu

Simpenan

Wis meh setahun pandemi, durung ono tanda lek bakal ndang mari. Uripe Diman karo anak bojone ora beda karo tonggo-tonggone, selot abot. Dadi tukang kayu,…

Cerpen
412
4
0
LAPORKAN KONTEN
Alasan