Mohon tunggu...
Roro Asyu
Roro Asyu Mohon Tunggu... #IndonesiaLebihLemu

suka makan, suka nulis, suka baca, tidak suka sandal basah www.rinatrilestari.wordpress.com www.wongedansby.wordpress.com

Selanjutnya

Tutup

Cerpen

Cerpen: Prei

27 Januari 2021   12:13 Diperbarui: 27 Januari 2021   12:28 318 2 0 Mohon Tunggu...

"Ayo, Mas, dolen."

"Dolen ndok ndi wong sik koyok ngene kok."

"Bosen aku ndok omah ae. Nang mal opo pantai."

"Iki sik PSBB, gak oleh metu-metu. Ditutup kabeh ae."

"Gak, mal buka kok."

"Buka ning dibatesi. Nontok sinetron kono lho, opo turu."

"Tura-turu ae bosen, edan aku ngko suwi-suwi."

Meh setahun ora iso bebas metu, lungo-lungo, wong-wong podho bosen. Wis dikandani metu lek ancen penting ae utowo ono gawean sing ancen kudu metu. Sing liyane kon nang omah ae. Ning ora kabeh uwong betah nang njero omah. Biasane kluyuran, dolan, angel lek kon ndekem ae nang omah opo maneh sakmene suwine.

"Mak e nang ndi, Min?"

"Bobok."

"Sampeyan gak bobok?"

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x