Mohon tunggu...
Roro Asyu
Roro Asyu Mohon Tunggu... #IndonesiaLebihLemu

suka makan, suka nulis, suka baca, tidak suka sandal basah www.rinatrilestari.wordpress.com www.wongedansby.wordpress.com

Selanjutnya

Tutup

Cerpen

Geger

6 Maret 2021   10:45 Diperbarui: 6 Maret 2021   10:49 179 3 2 Mohon Tunggu...

"Medeni, Ji, jian wedi aku."

"Kapan iku, Lik, kejadiane?"

"Mau bengi, sik sore malah jare. Gurung onok jam songo."

"Lha sik rame brarti?"

"Yo rame, ning kae kan ancen jarang metu."

"Mosok gak onok sing krungu, mestine kan bengok-bengok jaluk tulung?"

"Jare yo awale ngunu, krungu lagi tukaran. Ning yo dinengno, lak podho wedi diarani nyampuri urusane uwong. Gak suwi kok jare onok suwara mbengok banter, sing wedok, trus mari ngunu anake nangis-nangis trus anteng."

"Lha brarti sing dipateni bojone dhisik trus anake?"

"Jare ngunu."

"Enggak. Anake dhisik, trus sing wedok ngerti langsung jerit-jerik trus dipateni sisan."

"Kok bedo-bedo?"

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x