Mohon tunggu...
clara deo
clara deo Mohon Tunggu... SENI ADALAH SENI

Hidup akan terus hidup dengan berkarya. Karya tak akan mati, begitu juga nama penulisnya. :D

Selanjutnya

Tutup

Puisi

Panjenenenganipun Wonten Ing Ndonya

13 Juni 2019   08:30 Diperbarui: 13 Juni 2019   08:35 0 1 0 Mohon Tunggu...
Panjenenenganipun Wonten Ing Ndonya
dokpri

Dening : Clara Deo

Tatu tatunipun batos ngalampahi nerakaning ndonya

Sampun sakmenten dinten, wulan, ngalampahi taun

Saestu panjenenganipun mboten kiat dumugi dinten sakmenika

tatag tataging tyas mboten saget mantun

     Dinten-dinten kalampahi kanthi lungrah

     Mboten awis nandhang dukita

Duh biyung ingkang manunggaling jagad bebrayan

Mboten kasebat ala tiyang panjenenganipun nandhang gerah 

Duh biyung ikngkang kathah welas asih

Urip wonten ing ndonya sakmenika kathah pacobanipun

Yogyakarta, 13-06-2019

08.30

     

     

     

VIDEO PILIHAN