Mohon tunggu...
KOMENTAR
Puisi

Panjenenenganipun Wonten Ing Ndonya

13 Juni 2019   08:30 Diperbarui: 13 Juni 2019   08:35 83 1

Dening : Clara Deo

KEMBALI KE ARTIKEL