Mohon tunggu...
#puisijawakrama
Panjenenenganipun Wonten Ing Ndonya
clara deo
clara deo
13 Juni 2019 | 5 bulan lalu

Panjenenenganipun Wonten Ing Ndonya

Dening : Clara DeoTatu tatunipun batos ngalampahi nerakaning ndonyaSampun sakmenten dinten, wulan, ngalampahi taunSaestu panjenenganipun mboten kiat d

Fiksiana
113
1
0