Mohon tunggu...
Roro Asyu
Roro Asyu Mohon Tunggu... #IndonesiaLebihLemu

suka makan, suka nulis, suka baca, tidak suka sandal basah www.rinatrilestari.wordpress.com www.wongedansby.wordpress.com

Selanjutnya

Tutup

Cerpen

Mangan

27 Oktober 2020   08:15 Diperbarui: 27 Oktober 2020   08:21 153 3 0 Mohon Tunggu...

"Gaweo pecel, Mak."

"Repot, suwi gawene."

"Garek nggodok ae opo sing repot?"

"Sayure la'an, lha sambele?"

Bengi wayahe turu Diman njaluk mene dimasakno pecel. Wiji sing wis ngantuk, males repot rodo banter lek nyauri bojone.

"Sambele wis onok. Iku mau dikirim Lik Rah, aku lali omong. Ndok mejo pawon."

Males nyauri, kalah karo ngantuk, Wiji meneng ae. Wong wedok iku langsung merem. Anake lanang yo wis nglipus lek turu.

"Sumuk."

Diman sing kate nyusul merem bojone lagek ae ndeleh tangane nang pinggule bojone wis dibengoki maneh.

"Sumuk yo dicopot klambine," saure Diman.

Ora nyauri, Wiji mung nggeser awake. Wong wedok sing wis kekeselen iku nggegeri bojone.

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x