Mohon tunggu...
Roro Asyu
Roro Asyu Mohon Tunggu... #IndonesiaLebihLemu

suka makan, suka nulis, suka baca, tidak suka sandal basah www.rinatrilestari.wordpress.com www.wongedansby.wordpress.com

Selanjutnya

Tutup

Cerpen

Salah Zaman

3 Desember 2020   11:16 Diperbarui: 3 Desember 2020   11:28 194 2 0 Mohon Tunggu...

"Iki sopo, Pak?"

"Lha sopo lho."

Tomin nyawangi foto sing dicekel. Foto sing wis burek iku diemat-emati.

"Sopo ya, iki?" takone maneh, saiki arek lanang iku nakoni awake dhewe.

"Mirip sopo?" takone Diman maneh nang anake.

Tomin gel-gelo. Foto sing disawang gambare arek wedok. Rambute sak pundak, awake cilik, ora patio duwur yo ora endek, Kulite coklat rodo gosong.

"Elek yo, Pak."

Diman sing lagek nyruput kopine meh ae slalapen. Wong lanang iku ngelap kopi sing muncrat soko lambene.

"Hahaha ojo banter-banter."

"Lapo, Pak?"

"Gak popo, ngko krungu sing nduwe poto hihihihi..." omonge Diman karo sik ngguyu.

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
VIDEO PILIHAN