Mohon tunggu...
Roro Asyu
Roro Asyu Mohon Tunggu... #IndonesiaLebihLemu

suka makan, suka nulis, suka baca, tidak suka sandal basah www.rinatrilestari.wordpress.com www.wongedansby.wordpress.com

Selanjutnya

Tutup

Cerpen Pilihan

Nabung

23 Desember 2020   11:15 Diperbarui: 23 Desember 2020   11:32 326 7 0 Mohon Tunggu...

  "Tak balekno, tak balekno, Lik. Wedimen lho. Seminggu thok. Duitku rung cair. Minggu ngarep mesti tak balekno."

              "Wingi omongmu yo ngunu, seminggu, kenyataane mundur maneh seminggu!"

              "Sing iki temenan, Lik. Kantore podho tutup, rung iso nyairno. Ngerti dhewe pageblug ngene, kabeh kantor kan tutup."

              "Be-er-i kae buka."

              "Lha aku gak ndok be-er-i kok. Guduk bank, kantor."

              "Aku yo butuh."

              "Ho oh, ngerti aku. Minggu ngarep pasti tak balekno, tak tambahi wis. Anggepen tabungan."

              Lik Mah sik mecucu. Wong wedok iku mbedodok atine, ning ndelok rupane Meri.

              "Awas lek mbujuk, tak..."

              "Gusti, sampeyan lho ngerti omahku, Lik. Garek mbok parani. Wis ta lah, Lik, temenan, janji aku. Iku lho sepeda karo mobil yo onok, kok sampeyan cek wedine. Jaminan iku."

              "Yoh. Tak cekel omonganmu."

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x