Mohon tunggu...
Roro Asyu
Roro Asyu Mohon Tunggu... #IndonesiaLebihLemu

suka makan, suka nulis, suka baca, tidak suka sandal basah www.rinatrilestari.wordpress.com www.wongedansby.wordpress.com

Selanjutnya

Tutup

Cerpen Pilihan

Gatel

20 November 2020   11:07 Diperbarui: 20 November 2020   11:12 227 5 0 Mohon Tunggu...

"Koen lek gak kenek dikandani kate dadi opo, heh?"

Sing dijak omong meneng ae, ora nyauri.

"Gak isin ta awakmu dadi omongan uwong? Arek wedok kok gatel."

Sewengi wis ngomeli anake, isuk iki Lik Mah sing nerusno lek ngomel. Wong wedok iku mangkel ndelok anake sing sik mlungker turu. Dewi, anake, dudu ora krungu ning arek wedok iku milih nutup kupinge sak raine atek bantal. Sik ngantuk, males diomeli emake.

"Tangi!"

Mangkel anake ora tangi-tangi, Lik Mah mbengok maneh.

"Gak kemeng ta bengak-bengok?"

Dewi sing wis gedhek karo emake akhire nyauri.

"Lek dikandani wong tuwek mesti nyauri."

Ora disauri salah, disauri salah. Anak emak sing wis ora iso akur iku akhire mung bales-balesan omongan sing ora enak.

"Titenono mene, kurang ajar karo emake, kate dadi opo awakmu!"

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x