Mohon tunggu...
Roro Asyu
Roro Asyu Mohon Tunggu... #IndonesiaLebihLemu

suka makan, suka nulis, suka baca, tidak suka sandal basah www.rinatrilestari.wordpress.com www.wongedansby.wordpress.com

Selanjutnya

Tutup

Cerpen Pilihan

Ndangdutan

18 November 2020   08:15 Diperbarui: 18 November 2020   08:26 198 7 1 Mohon Tunggu...

"Yak, ini dia artis kita dari ibu kota!"

Neli sing kaet metu soko omahe kaget, nganti meh njumbul. Arek wedok sing wis ayu, ketok kate mlaku-mlaku iku mendelik nang wong-wong sing podho ngguyu.

"Heh, lapo?" takone Neli, nesu.

Arek wedok iku ora mung kaget ning yo nesu. Wong-wong lanang sing lagek nongkrong nang pos kampling ngarep omahe Neli ngomentari klambine. Isin, Neli akhire nesu. Arek wedok sing meh sak jam luwih nang ngarep koco, macak, iku malih dadi ora pede.

"Kate syuting ta?" takone salah siji lanangan sing lagek nongkrong.

"Ho oh," saure Neli nyenthe.

Neli ndang mlaku ngalih. Masio atine mbedodok arek wedok iku mung iso misuh-misuh nang njero ati. Kate nanggepi males. Karo mlaku Neli nyawang dandanane. Rok dowo putih tipis rodo mekrok, njerone didobeli legging ireng. Nduwurane kaos putih ono gambar gambar kembang nang tengah dada. Biasa ae, batine Neli. Ora aneh.

"Mbak Neli."

"Woi, Min. Kate nang ndi?"

Neli sing lagek mlaku kate nyegat angkot ketemu Tomin sing sepedaan.

"Sepedaan," saure Tomin.

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x