Mohon tunggu...
El
El Mohon Tunggu... orang gila

Penulis Penggambar Pemula

Selanjutnya

Tutup

Puisi

Janari

6 Maret 2021   04:37 Diperbarui: 6 Maret 2021   04:55 31 4 0 Mohon Tunggu...
Lihat foto
Janari
fb-img-16148913886898781-6042a91d8ede487b103bfef2.jpg

nyingraykeun sujud  naneuhkeun raga ka Nu Maujud
ngalungsarkeun sababaraha sajak
nu teu sare, teu dipepende  samangsa rengse

janari, lebah patiluan peuting
nyerelekna mangsa ngucuran jalan-jalan rasa
maseuhan hate nu taya rumasa

ngadegdeg raga nu teu pantes legeg
muruluk kulit jeung daging tina tulangna
nyatana taya pangawasa

Tasikmalaya, 2020

VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x