Mohon tunggu...
Vera Shinta
Vera Shinta Mohon Tunggu... Kompasianer Brebes Community' (KBC)

Menulis adalah pelarian emosi paling sexy

Selanjutnya

Tutup

Puisi Pilihan

Kuwung

31 Oktober 2020   07:08 Diperbarui: 31 Oktober 2020   07:19 37 15 1 Mohon Tunggu...
Lihat foto
Kuwung
Pelangi / kuwung (dok.vera shinta)

Geguritan;

Ana kuwung

Isuk-isuk ana kuwung neng sisih kulon

Abang, ijo, kuning lan maneka warnane

Njilit ayu banget.

Isuk-isuk udan

Grimis riwis riwis

Nanging srengenge metu mencorong

Kuwung keton neng kadohan.

Ana kuwung ayu banget

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x
31 Oktober 2020