Mohon tunggu...
Roro Asyu
Roro Asyu Mohon Tunggu... #IndonesiaLebihLemu

suka makan, suka nulis, suka baca, tidak suka sandal basah www.rinatrilestari.wordpress.com www.wongedansby.wordpress.com

Selanjutnya

Tutup

Cerpen Pilihan

Cupang

9 Desember 2020   09:37 Diperbarui: 9 Desember 2020   09:38 239 7 3 Mohon Tunggu...

Mari wingi nggegeri sepeda, isuk iki Tomin ganti ribut njaluk iwak. Dudu iwak lawuh, ning iwak urip. Dudu ora nduwe, nang omah sing ancen ono kolam cilik wis akeh iwak. Ono nila, ono iwak cilik-cilik werno abang senengane Tomin.

"Guduk iku, Pak, sing buntute dowo."

Tomin ngrengik nang bapake.

"Kucing?"

"Iwak, iwak sing berenang."

"Lha kok buntute dowo?"

"Sing buntute ngene-ngene lho," omonge Tomin karo ngobah-ngobahno tangane, macak buntut iwak.

"Cupang ta?"

"Sing abang, biru, akeh..."

"Lha biyen nduwe mbok adu, malah podho mati ngko," saure Diman.

"Enggak. Ya, Pak?"

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x