Mohon tunggu...
Roro Asyu
Roro Asyu Mohon Tunggu... #IndonesiaLebihLemu

suka makan, suka nulis, suka baca, tidak suka sandal basah www.rinatrilestari.wordpress.com www.wongedansby.wordpress.com

Selanjutnya

Tutup

Cerpen

Tas Anyar

29 Oktober 2020   12:19 Diperbarui: 29 Oktober 2020   12:28 266 2 1 Mohon Tunggu...

"Pensilku ndi, Mak?"

"Ndok tepak."

"Tepakku ndi?"

"Yo ndok njero tas."

"Tasku ndi?"

Wiji ambegan dowo. Wong wedok iku kesel nyauri anake. Rong ndino maneh Tomin mlebu sekolah, Taman Kanak-Kanak. Lek wingi-wingi umek njaluk ditukokno peralatan sekolah, bengi iki Tomin umek nggoleki perkakas sekolahe.

"Eh iki hihihi..." Tomin cengengesan eling tas e nang sandinge.

"Ojo mbok ngge dolenan ae, mene malah lali gak kegowo sekolah," omonge Wiji nang anake.

"Sepatu gak tumbas, Mas?"

"Lha lapo, sik onok kok."

"Gak anyar."

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x
29 Oktober 2020