Mohon tunggu...
Roro Asyu
Roro Asyu Mohon Tunggu...

suka makan www.rinatrilestari.wordpress.com

Selanjutnya

Tutup

Fiksiana

Barang Anyar

3 Mei 2016   10:05 Diperbarui: 3 Mei 2016   10:14 0 0 0 Mohon Tunggu...

Lek biasane mulih kerjo Diman langsung mangan, sore iki wong lanang iku umek karo gawanane. Lek biasane mung nggowo mulih perkakas kerjoan, sore iki Diman mulih nggowo kerdus rada gedhe. Anake sing wis adus marani bapake. Arek lanang cilik iku pingin ngerti opo sing lagek diutheki bapake.

“Iti opo, Pak?”

“Obeng.”

“Iti?”

“Solder.”

“Lek iti?”

“Gombal.”

Masio nyauri anake, matane Diman ora ngalih soko barang sing lagek diutek-utek. Bentuke kotak dowo, wernone perak, ono kabele. Wiji sing mau nyiapno panganan karo ombene bojone melu-melu nyedek.

“Opo iku, Pak?”

“DVD player.”

“Dingge opo?”

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
KONTEN MENARIK LAINNYA
x