Mohon tunggu...
Oom Somara De Uci
Oom Somara De Uci Mohon Tunggu... Seniman - Radio Rarama Kedaton Cibasale

Pegiat Seni dan Budaya. Sepakbola, jalan-jalan, baca dan ngariung jadi hobi. Tinggal di Pustaka Kemucen, Aryakamuning 19 RAJAGALUH - MAJALENGKA. 45472

Selanjutnya

Tutup

Puisi

Kalangkang, sajak sunda Oom Somara de Uci

15 April 2011   22:25 Diperbarui: 26 Juni 2015   06:45 412 0 0
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Lihat foto
Puisi. Sumber ilustrasi: PEXELS/icon0.com

Kalangkang

Oom Somara de Uci

Sore nu poek di tengah lembur. Di tungtung galengan sawah anjeun ngadeg, neuteup kuring. Diraksukan bodas pias diantara rewuan kembang malati jeung campaka. Beueus cipanon. Gumeter lambey anjeun ngarapal ngaran kuring dina lulurung tali batin. Langit di luhureun anjeun beureum euceuy. Mulasan sono, mulasan melang

Tutunggul batu jeung papan. Nanceb dina luhureun lemah. Jajap anjeun sore harita. Di dieu kuring rek ngarapal ngaran anjeun. Diawuran kembang malati jeung campaka. Lalambang sono jeung melang. Saawuran kembang jeung pangdunga. Geura ngimpi nu pangendahna salila anjeun sare panjang. Keur anjeun sawarga maniloka jeung parahiyang.

2011

Mohon tunggu...

Lihat Konten Puisi Selengkapnya
Lihat Puisi Selengkapnya
Beri Komentar
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE

Belum ada komentar. Jadilah yang pertama untuk memberikan komentar!
VIDEO PILIHAN
LAPORKAN KONTEN
Alasan