Mohon tunggu...
Mbah Ukik
Mbah Ukik Mohon Tunggu... Jajah desa milang kori.

Wong desa

Selanjutnya

Tutup

Puisi Pilihan

Ayune Kembang Dahlia

7 Mei 2021   08:21 Diperbarui: 7 Mei 2021   09:07 106 20 9 Mohon Tunggu...
Lihat foto
Ayune Kembang Dahlia
Dokumen pribadi.

Lir beninge kali, netramu tansah gawe adheme ati.
Pinda iline banyu kali kang gemricik, sapamu tansah nentremake ati.
Lir kembang dahlia sing mekar pinggir wana, esemmu tansah gawe gemese kang mandeng.
Pinda kembang suket kang keterak sumiliring bayu ing ara-ara, solahmu tansah nyenengake bapa biyung.

Nduk, anakku kang ayu mung dedonga bapa biyungmu ing ngarsane Gusti Kang Maha Asih muga sesuk bakal mulya uripmu.
Dadi a Srikandi sing tansah rikat ing gawe.
Dadi a Sembadra kang alus ing budi.

Dokumen pribadi.
Dokumen pribadi.

VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x