Mohon tunggu...
Ulfa Yulianingsih
Ulfa Yulianingsih Mohon Tunggu... Teacher - Elementary School

Teacher of Elementary School SD/MI at Salatiga Follow me IG ulfa_yulianingsih and my youtube channel Ulfa Yulianingsih

Selanjutnya

Tutup

Ruang Kelas

Dumadine Kutha Semarang

9 Juni 2021   09:09 Diperbarui: 9 Juni 2021   09:36 44 1 0 Mohon Tunggu...

Raden Pandhan Arang asale saka Kasultanan Demak

Dheweke nyebarake agama Islam, ing dhaerah kang ora adoh saka Demak

Dhaerahe subur banget

Ing kono uga akeh santrine.

Wong kang padha dagang uga akeh.

Papan mau saya reja.

Sawijining dina, Raden Pandhan Arang lan santrine nemoni kedadeyan sing aneh.

Ana wit asem kang uwohe arang-arang.

Kamangka papan mau subur.

Raden Pandhan Arang banjur ngendika:

Papan iki dakjenengake Semarang.

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x