Mohon tunggu...
#kelas 2
Ulfa Yulianingsih
Ulfa Yulianingsih
10 Juni 2021 | 1 bulan lalu

English for Class 2

English for class 2.

Ruang Kelas
44
3
0
Ulfa Yulianingsih
Ulfa Yulianingsih
09 Juni 2021 | 1 bulan lalu

Dumadine Kutha Semarang

Raden Pandhan Arang asale saka Kasultanan Demak Dheweke nyebarake agama Islam, ing dhaerah kang ora adoh saka DemakDhaerahe

Ruang Kelas
175
1
0