Mohon tunggu...
Roro Asyu
Roro Asyu Mohon Tunggu...

suka makan www.rinatrilestari.wordpress.com

Selanjutnya

Tutup

Fiksiana

Lastri (Bagian) 19

7 Desember 2015   08:25 Diperbarui: 7 Desember 2015   08:52 0 0 0 Mohon Tunggu...

“Lapo iku lambene mecucu koyok ngunu? Gek ndang maem kono.”

Andro sing kaet mlebu omah, mbanting tas sekolahe nang duwur sofa. Arek lanang lemu iku ketok mangkel. Joko nututi Andro soko mburi. Seje karo adik ponakane sing mecucu, Joko malah ketok seneng.

“Mampir ndi iku mau kok kaet teko?”

“Dolen diluk,” saure Joko karo bablas mlebu kamar.

Ora nerusno lek nginterogasi ponakane, Marni lungguh nyanding anake. Kringet Andro sing ndrodos sak rai dilapi atek tangane.

“Mau disuapi mamah?”

Ora nyauri, ora obah, Andro malah glesotan nang sofa.

“Mamah masak soto, enak.”

Ora ngenteni anake nyauri, Marni mlaku nang mejo makan. Dijupukno sego karo soto sak mangkok bek dingge anake lanang. Masio lagi ora penak atine, Andro gelem mangap pas didulang mamahe.

“Arek pinter,” omonge Marni karo mesem.

***

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
KONTEN MENARIK LAINNYA
x