Mohon tunggu...
Nova Enggar Fajarianto
Nova Enggar Fajarianto Mohon Tunggu... anak muda yang akan terus belajar

Penggiat Literasi

Selanjutnya

Tutup

Puisi

Gendadapan

11 Mei 2020   09:14 Diperbarui: 11 Mei 2020   09:10 17 2 1 Mohon Tunggu...

Gendadapan ndelok wong liyo tuku mobil

Utekke panas

Ra isoh mikir

Malah stress dewe



Gendadapan ndelok wong liyo mapan

Malah nggresulo

Pinginan

Terus ngutang 



Gendadapan ndelok sawangan donyo

Ngakehi perbandingan

Dodole dadi rugi

Utange tambah 

Ra sadar-sadar

Jane mangane wes cukup kabeh

Tapi pinginan sing kurang

Jakarta, 11 Mei 2020

VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x