Mohon tunggu...
Mas Nawir
Mas Nawir Mohon Tunggu... Wiraswasta/Penulis lepas

Vlogger Blogger Youtuber

Selanjutnya

Tutup

Puisi

Puisi | Dudu Takdire

29 Februari 2020   08:11 Diperbarui: 29 Februari 2020   08:06 13 2 1 Mohon Tunggu...
Lihat foto
Puisi | Dudu Takdire
Ilistrasi pixabay

Sore iki aku isih neng kene

Bangku dawa kang dicawisake

Merga nganti awakmu kang jare arep mrene



Swara sepur wis gilir gumanti

Awit awan nganti sore iki

Srengenge yo wis ra ngancani



Ayang-ayangmu yo ra tinemu

Bareng karo ombyoking  laku

Uwong-uwong kang padha mlaku


Jare janjimu meh teka

Kareben nyuntakke tresna

Sing  wis suwe ora nyata



Mbiyen aku ngeterke kowe

Neng stasiun Poncol kene

Janji lunga ora suwe



Pitung  grahana sewu udan

Lungamu jebul ming pungkasan

Ninggalke aku cara alusan


Yoh, tak trima yen iki pancen kersane Gusti

Kang nyoba maring makhluk sawiji

Dudu takdire yen aku karo kowe kudu nyawiji

VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x