Mohon tunggu...
Elena Dementieva
Elena Dementieva Mohon Tunggu... Lainnya - Mahasiswa

Semangat 💪🏻

Selanjutnya

Tutup

Puisi

Prakara Sing Dak Nate Kukira

25 Oktober 2021   15:43 Diperbarui: 25 Oktober 2021   15:44 83 4 0
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Lihat foto
Puisi. Sumber ilustrasi: PEXELS/icon0.com

Prakara Sing Dak Nate Kukira
Dening : "Elena Dementieva"

Dino iki yaiku dino seng ora tau dak kira
Aku seneng banget nalika dumadakan sampeyan teka ing panggalihan
Samubarang sing ora tau dak bayangake bakal kelakon
Nalika jaman kepungkur lan crita biyen bali maneh
Nanging ing mburine iki aku isin takon perkara babagan iki
Napa lagi saiki sampeyan dumadakan metu
Muga -- muga sampeyan isih kaya nalika pisanan ketemu
Lan muga -- muga aku lan sampeyan bisa ketemu lan salam maneh
Supados bisa nggawe lan mbangun crita endah ing jaman saiki

Kota Madiun, 14 Oktober 2021

Mohon tunggu...

Lihat Konten Puisi Selengkapnya
Lihat Puisi Selengkapnya
Beri Komentar
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE

Belum ada komentar. Jadilah yang pertama untuk memberikan komentar!
VIDEO PILIHAN
LAPORKAN KONTEN
Alasan