Mohon tunggu...
Limbuk
Limbuk Mohon Tunggu... lemu ginuk-ginuk

Pinter nuturi wong liyan, nanging ora bisa nuturi awake dewe

Selanjutnya

Tutup

Puisi

Mim, Yen Ora Kuwat Kowe Bisa Gendheng!

7 November 2019   04:08 Diperbarui: 7 November 2019   04:10 241 11 4 Mohon Tunggu...
Lihat foto
Mim, Yen Ora Kuwat Kowe Bisa Gendheng!
Ilustrasi: halodoc.com

Mim, cah bagus. Krungu-krungu kowe mlebu nominator fiksianer terbaik. Apa tenan?

Sik, sik. Aja mesem lan gumuyu disik. Dadi fiksianer terbaik iku abot sanggane. Nek ora kuwat kowe bisa gendheng!

Mulane Mim, pikiren kanti ati marem. Penggalihen nggango manah lerem. Ora usah grusa-grusu. Ora perlu mikir neka-neka. Apa maneh bingung mengko munggah panggung nampa piala, kudu nganggo klambi apa.

Siji maneh, Mim. Dadi fiksianer terbaik iku kudu siap mental. Ora sregep nulis dirasani. Sregep nulis ya, dirasani. Apa sing mbok gagas dadi sorotan. Apa sing mbok lakoni dadi pacelatonan.

Loh, piye tho, Mim! Dituturi Simbok kok malah ngorok? Calon fiksianer terbaik iku kudu akeh tirakate. Ora mung betah melek nanging uga kudu betah luwe.

Wis enggal nulis kana! Mumpung rembulane lagi ndadari. Mumpung udane durung salah mangsa. Mumpung isih akeh wong sing wuyung nandang tresna.

VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x