Mohon tunggu...
#cerkakjawa
Ki Ali
Ki Ali
07 Oktober 2012 | 7 tahun lalu

[Cerkak Banyumasan] Anomane Matali

ANOMANE MATALI Cerkak Banyumasan dening Ki Ali JN Wetengane Sini wis mapag pitu. Kegawa bombonge wong agep duwe anak, peraupane Sini d

Fiksiana
716
8
7
Ki Ali
Ki Ali
28 Desember 2011 | 8 tahun lalu

[Cerkak Banyumasan] Nalikane Petruk Gugat

Awan kuwe, Kang Tiwan singsotan turut dalan. Bali sekang umahe Pak Untung andon utang-utang dheweke rumangsa ayem atine. "Njikot rapote Sutar ngesuk

Fiksiana
455
2
2
Ki Ali
Ki Ali
26 Desember 2011 | 8 tahun lalu

[Cerkak Banyumasan] Kardun Melu Kepungan

Wadaspitu, mangsa kanem, mangsan rendeng. Ora esuk ora sore presasat sing ana mung udan, udan lan udan. Penthere srengenge sedina-dina mung katon se

Fiksiana
516
2
6
Ki Ali
Ki Ali
23 Desember 2011 | 8 tahun lalu

[Cerkak Banyumasan] Benahan Sing Nyalawadi

Wong se-RT gegoh. Ana werta jere Martono arep pegatan! Umah tangga sing katone ayem tentrem kuwe jebule bakal ora langgeng. Lanang wadon sing kato

Fiksiana
370
1
7