Mohon tunggu...
Profil
68.859 Poin
percayalah, jangan terlalu percaya. apalagi kepada saya.
Bergabung 14 November 2010
Statistik
86
69,075
382
99
0
46
Ki Ali
26 November 2012 | 7 tahun lalu

[Cerkak Banyumasan] Mrekungkung

MREKUNGKUNGCerkak dening Ki Ali Apit anyaran, wengi.NEGINE lawang kaya

Cerpen
1710
9
7
Ki Ali
07 Oktober 2012 | 8 tahun lalu

[Cerkak Banyumasan] Anomane Matali

ANOMANE MATALICerkak Banyumasan dening Ki Ali JN Wetengane Sini wis

Cerpen
716
8
7
Ki Ali
24 September 2012 | 8 tahun lalu

[Cerkak Banyumasan] Udheng

UDHENGDening Ki Ali JN Ora kinira sepira bungahe Rawud ketekan

Cerpen
597
6
8
Ki Ali
13 Agustus 2012 | 8 tahun lalu

[Rerasan Banyumasan] "bali"

Tumrape wong sing tau lunga adoh sekang desane–mbuh maring

Sosial Budaya
309
6
7
Ki Ali
04 Juni 2012 | 8 tahun lalu

[Dudu Cerkak Banyumasan] Penyungging Kunjana

[Dudu Cerkak Banyumasan] Penyungging Kunjana* Dening Ki Ali Jawa Ngapak

Cerpen
669
3
7