Mohon tunggu...
Djadjas Djasepudin
Djadjas Djasepudin Mohon Tunggu... Djasepudin, penulis berbahasa Sunda dan Indonesia. Berdomisili di Nanggéwér, Cibinong, Bogor

Djasepudin, penulis berbahasa Sunda dan Indonesia. Berdomisili di Nanggéwér, Cibinong, Bogor

Selanjutnya

Tutup

Puisi Pilihan

Puisi | Ritual Subuh

27 Juni 2019   07:33 Diperbarui: 27 Juni 2019   09:30 0 2 0 Mohon Tunggu...

Sajak karya DJASEPUDIN

RITUAL SUBUH

rebun-rebun di pangkalan

nungguan majalah koran

ngimeutan warta poean

nengetan beja mingguan

 

sugan mah tulisan midang

meunang kuring cacarakan

atawa nu babaturan

rarasaan gegebegan

 

nya reugreug mun kaparengkeun

teu ngareunteut mun nu lian

mungguh kitu kahirupan

kari-kari nunggu giliran

Jatinangor, 2010

KONTEN MENARIK LAINNYA
x