Mohon tunggu...
Profil
105 Poin
orang yang semangat dengan hal baru
Bergabung 07 November 2022
Statistik
1
0
0
0
0
0

Label Populer

+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
anggi pratama
30 November 2022 | 2 bulan lalu

Sinau Gamelan Ningen Ora Perlu Tuku Gamelan

Sawijining artikan babagan sinau gamelan online kang bisa di unduh gratis lan bisa disinauni ana ing omah

Seni
109
0
0
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
anggi pratama
30 November 2022 | 2 bulan lalu

Cara Gampang Maca Aksara Jawa Kanggo Bocah Sekolah

Cara gampang sinau maca lan nulis Aksara Jawa kanggo bocah sekolah, lan kanggo kowe padha sing kepengin pinter anggone nyinauni Aksara Jawa

Pendidikan
373
0
0
LAPORKAN KONTEN
Alasan