Mohon tunggu...
Amin TeguhPrasetya
Amin TeguhPrasetya Mohon Tunggu... Lainnya - MAHASISWA

Mahasiswa

Selanjutnya

Tutup

Puisi

Katresnanku

26 Oktober 2021   10:34 Diperbarui: 26 Oktober 2021   10:37 49 4 0
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Lihat foto
Puisi. Sumber ilustrasi: PEXELS/icon0.com

KATRESNANKU

Dening : "Amin Teguh Prasetya"

Rembulan ing wengi iki kang dadi saksi

Nyekseni roso tresnoku mring sliramu

Ginambar ing batin tan biso nglalekke

Kang mas sasotyanku

Titipan rindu iki soyo gede

Titipan tresno iki soyo akeh

Rindu lan tresnoku iki

Yo mung kanggo sliramu kang mas

Senadyan langit bumi kang kahanyekseni

Payuwunku mung siji

Yamung ndiko kang sawiji

Biso sesandhingan tekane pati

Mohon tunggu...

Lihat Konten Puisi Selengkapnya
Lihat Puisi Selengkapnya
Beri Komentar
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE

Belum ada komentar. Jadilah yang pertama untuk memberikan komentar!
VIDEO PILIHAN
LAPORKAN KONTEN
Alasan