Mohon tunggu...
Sayyid Jumianto
Sayyid Jumianto Mohon Tunggu... Guru - Menulis yang biasa saja

Biasa Saja yang di tulis

Selanjutnya

Tutup

Humaniora

Jogja Saiki Rusuh Bal Kuwi Ora Biasa

27 Juli 2022   05:43 Diperbarui: 27 Juli 2022   05:45 23 2 0
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Lihat foto
Humaniora. Sumber ilustrasi: PEXELS/San Fermin Pamplona

Jogja saiki. Rusuh bal antat suporter persis Solo lawan masyarakat kuwi hal sik ora biasa.

Ana upaya kang kudu di lurusake bab ikj opo maneh suporter mou di nugo ana sik mancing suporter Jogja ing tugu pal putih misuhi ing medsos.

Iki ndedrkae prihatine awake dewe kok ho ana rusuh lan ngopo neng jogja dadi prihatine kanjeng Sultan kang ugo gubernur yogya.

Opo-opo gampang murub ana opo ing Jogja?

Bal-balan ngono niate apik golek seneng lan hiburan opomaneh wis oleh siporter mlebu stadion.

Ning oknum-oknum rusuh mou koyone wis diseting amung niate ngrusuh ing Jogja .

Jelas provokasi mou marahi koyo geni mubal ing godong garing opo maneh suasana Jogja kene lagi wae bar gegeran babarsari.

Koyo sumbu oleh lengo gampang murub lan iki kudu di waspadaake kabeh iso dikendaleake lan dicekel para suporter rusuh mou karo kang kawogan.

Ning ngopo kudu rusuh to?

Bal yo bal nggo hiburan dudu tawuran

Baca juga: Wis Jamane

Mohon tunggu...

Lihat Konten Humaniora Selengkapnya
Lihat Humaniora Selengkapnya
Beri Komentar
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE

Belum ada komentar. Jadilah yang pertama untuk memberikan komentar!

Video Pilihan

LAPORKAN KONTEN
Alasan