Mohon tunggu...
#sumelet
Sumelete Srengenge
Mbah Ukik
Mbah Ukik
07 Mei 2021 | 4 bulan lalu

Sumelete Srengenge

Srengenge kaya-kaya ngobong awakku sing san saya ireng kaya kulite ula kadut. Nanging dak rasa malah adhem merga tumetese keringet.

Fiksiana
142
35
12