Mohon tunggu...
shaila fatita
shaila fatita Mohon Tunggu... Lainnya - Mahasiswa Universitas Amikom Purwokerto

Mahasiswa Ilmu Komunikasi

Selanjutnya

Tutup

Foodie

Exploring The Rich and Savory Flavors Coto Makassar

4 Mei 2023   21:43 Diperbarui: 4 Mei 2023   21:45 559
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Kompasiana adalah platform blog. Konten ini menjadi tanggung jawab bloger dan tidak mewakili pandangan redaksi Kompas.

Coto Makassar is a tradisional dish from Makassar, the capital city of South Sulawesi Province in Indonesia,it is a soup made from beef or offal,such as liver,heart, and tripe.Which are cooked with a mixture of spices, including galangal,lemongrass and turmeric. 

 Jenis Coto Makassar refers to the various types or variations of Coto Makassar that can be found in the city.Some popular types of Coto Makassar include Coto Pampang, Coto ranggong, and Coto Sinar Matahari. Different vendors may have theirs own unique recipes or ways of preparing the dish, resulting in subtle differentes in taste and tekstur. 

So how about it, are you interested in trying one of the types of Coto Makassar?

Mohon tunggu...

Lihat Konten Foodie Selengkapnya
Lihat Foodie Selengkapnya
Beri Komentar
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE

Belum ada komentar. Jadilah yang pertama untuk memberikan komentar!
LAPORKAN KONTEN
Alasan
Laporkan Konten
Laporkan Akun