Mohon tunggu...
Rahmat Darmawan
Rahmat Darmawan Mohon Tunggu... Pelajar Sekolah - Pelajar Sekolah

Hobi berolahraga, menyukai dunia hiburan dan olahraga

Selanjutnya

Tutup

Bola

Beus Pamaen Dialungkeun, Ieu Respon ti Arema FC

27 Januari 2023   09:35 Diperbarui: 27 Januari 2023   09:59 104
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Kompasiana adalah platform blog. Konten ini menjadi tanggung jawab bloger dan tidak mewakili pandangan redaksi Kompas.
Lihat foto
Bola. Sumber ilustrasi: FREEPIK/Freepik

Beus pamaen dialungkeun, ieu respon ti Arema FC. 27 Januari 2023. Duel PSS Sleman vs Arema FC dina Pekan 20 Liga BRI 1 2022/23, Kemis (26/1/2023) di Stadion Maguwoharjo, Sleman, Daerah Istimewa Yogyakarta.

Manajemen Arema FC gancang ngalengkah sanggeus beus nu mawa timna dialungkeun. Klub anu nganggo logo singa clenched gancang nyobian pikeun mastikeun kaayaan sareng kasalametan anggota tim.

Dina rilisna, manajemen Arema FC nyatakeun anggota timna dina kaayaan aman. Sanajan kitu, sababaraha personel tatu salaku hasil tina kajadian.

Asisten palatih Arema FC, Kuncoro, ngalaman tatu tuur anu parah sareng kedah dirawat di rumah sakit. Sajaba ti eta, dua pamanna, kiper Adilson Maringa jeung bek ngora Achmad Figo, ngalaman tatu leungeun.

"Simkuring mastikeun kasalametan dulur, sanajan aya nu tatu ku pegat kaca jeung ngalungkeun," ceuk Tatang Dwi Arifianto.

"Anu kami terang, Asisten Pelatih Arema, Kuncoro, ngalaman tatu di darah tuur," sambungna.

Samemehna, beus nu ditumpakan Arema FC kacemplung ku anasir di jalan ti Stadion Maguwoharjo,sanggeus laga Liga 1 BRI 2022/2023 ngalawan PSS Sleman. Balukarna ngalungkeun, salian ti ragragna sajumlah korban anu tatu, dua kaca beus ngarecah.

Dina laga ngalawan PSS Sleman, Arema FC kaleungitan dua gul tanpa dibales. Dua gol unggul PSS dicitak ku Irkham Mila jeung Yevhen Bokhashvili.

Elehna Arema nyangkut dina posisi kasalapan. Arema ayeuna geus ngumpulkeun 26 poin jeung 13 poin ti Persib Bandung anu mingpin klasemen Liga 1.

Kajadian tadi peuting ieu mangrupa prots anu ditepikeun ku suporter sepak bola diantarana suporter PSS SLEMAN Sangkan kleub leuwih kenal jeung EMPATI ka Aremania sarta ngabalukarkeun liga 2 jeung liga 3 ditumpurkeun alatan kajadian taun kamari anu nimpa ratusan suporter AREMA FC.

Mohon tunggu...

Lihat Konten Bola Selengkapnya
Lihat Bola Selengkapnya
Beri Komentar
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE

Belum ada komentar. Jadilah yang pertama untuk memberikan komentar!

Video Pilihan

LAPORKAN KONTEN
Alasan
Laporkan Konten
Laporkan Akun