Mohon tunggu...
KOMENTAR
Puisi

Puisi | Swarna Hati, Nulis Iku Kudu Nganggo Ati!

10 November 2019   07:33 Diperbarui: 10 November 2019   07:31 119 9

Nduk, Swarna Hati, maca geguritanmu Simbok kecuntal-cuntal kaya diuber setan. Kowe iku nulis apa jumpritan? Mlumpat kana mlumpat kene, persis kethek ing nduwur wit-witan.

KEMBALI KE ARTIKEL