Mohon tunggu...
KOMENTAR
Cerpen

Acaraku Dino Minggu

16 September 2019   07:34 Diperbarui: 16 September 2019   09:02 75 1

Senenge roso atiku lak wes teko dino Minggu. Tak kiro kabeh pegawai podo seneng,ora mung aku seng dadi guru.Pegawai swasta utowo buruh pabrik seg dino Minggu libur yo podho bungah.

KEMBALI KE ARTIKEL