Mohon tunggu...
#wacanjawa
Ki Ali
Ki Ali
07 Oktober 2012 | 7 tahun lalu

[Cerkak Banyumasan] Anomane Matali

ANOMANE MATALI Cerkak Banyumasan dening Ki Ali JN Wetengane Sini wis mapag pitu. Kegawa bombonge wong agep duwe anak, peraupane Sini d

Fiksiana
716
8
7
Ki Ali
Ki Ali
24 September 2012 | 8 tahun lalu

[Cerkak Banyumasan] Udheng

UDHENG Dening Ki Ali JN Ora kinira sepira bungahe Rawud ketekan dhayoh kayadene Eyang Kanap imame mesjid, Pak Sanrakum sing cokan kotbah,

Fiksiana
597
6
8
Ki Ali
Ki Ali
13 Agustus 2012 | 8 tahun lalu

[Rerasan Banyumasan] "bali"

Tumrape wong sing tau lunga adoh sekang desane–mbuh maring desa liya mbuh maring kota, apamaning jere malah nganti nyebrang segara maring luwar pulo (

Humaniora
309
6
7