Mohon tunggu...
Profil
515 Poin
There's gonna be another mountain
Bergabung 12 Februari 2020
Statistik
23
11,536
17
121
2
17
Lina Maisaroh
26 Oktober 2020 | 3 hari lalu

Wuyung Wani Wurung

"Mas, iki jan-jane arep kepiye?" pitakonku lirih marang

Cerpen
75
3
0
Lina Maisaroh
11 Oktober 2020 | 2 minggu lalu

Sutini Bakul Gethuk dan Aneka Stiker

Sutini mlaku rikat. Ora ninguk kiwa tengen, apa maneh madhep

Cerpen
214
11
2
Lina Maisaroh
26 September 2020 | 1 bulan lalu

Blasteran Genderuwo

Jam 9 bengi tujune wis tekan Surabaya. Johan lega temenan. Dheweke

Cerpen
315
5
0
Lina Maisaroh
15 September 2020 | 1 bulan lalu

Anoman Wati

Panyuwunku mung siji, yaiku kudu bisa ngadepi kahanan iki. Kahanan

Cerpen
1128
7
1
Lina Maisaroh
03 September 2020 | 1 bulan lalu

Gogrok

"Aja maneh nek pas ana barat kae ki malah

Cerpen
1399
4
1