Mohon tunggu...
Gatot Pramono
Gatot Pramono Mohon Tunggu...

Tinggi badan 168 cm, berat 70 kg

Selanjutnya

Tutup

Hiburan

"Kopi Kucing a la Mukidi"

29 Agustus 2016   20:33 Diperbarui: 29 Agustus 2016   20:49 488 0 0 Mohon Tunggu...

Suratno lan Karjo mertamu nang omahe Mukidi.

Tekan omahe Mukidi, njur disuguhi kopi.
Jerene Mukidi kopine uenak tenan.... 

Suratno lan Karjo akhire nyruput kopi soale penasaran rasane...

Suratno : "kiye kopi apa koh kang.. kok rasane mandan kecut..?

Karjo : iya kopine inyong malah mandan sepet?

Mukidi : "Kuwe kopi istimewa, meh pada karo kopi luwak sing larang regane kae."

Suratno : "Ooo.. Aya uwe tha, kopi apa jenenge..?"

Mukidi : "Kopi Kucing, aku gawe dhewek.." lan sing nggo kang Karjo "kopi Jaran" inyong ya gawe dhewek.

Suratno : "Apa iya, koh jenenge Kopi Kucing lan kopi Jaran?"

Mukidi : "Soale diolah lewat kucing lan jaran, kopi luwak kopine dipangan luwak ndisik sedurunge diolah. kopi kucing kiye dipangan kucing sedurunge diolah dadi kopi bubuk. Aku terinspirasi karo kopi luwak kuwe, tapi ben gampang aku gawe kopi kucing lan jaran bae.."

Suratno : "Kucing gelem mangan kopi koh, Di.?"

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x