Mohon tunggu...
Dina Sulistyaningtias
Dina Sulistyaningtias Mohon Tunggu...

mom of two, Roker KRL Bogor-Jakarta, blogwalker, oknum @KoplakYoBand bergelar bu kepsek (tanpa nomor punggung 1)

Selanjutnya

Tutup

Humor

Sugeng Tanggap Warsa Kagem @KoplakYoBand (2)

17 Januari 2014   15:56 Diperbarui: 24 Juni 2015   02:44 547 14 22 Mohon Tunggu...

Kulonuwunnnnnn...

*bekson suarane Shoimah sing mbrebegi kuping*



Pripun kabare poro sederek sedanten? Sae?? Syukur nek sae, kulo nggih Alhamdulillah sae, tansah ayu, lemu ginak ginuk lan nyenengke *dibalangi botol akua*.

Sampun ngertos nopo meniko @KoplakYoBand? nek mboten ngertos yo mbangeti, ketok nek sampeyan katro', ra gawul, kamso lan sakpanunggalane. Rugi tenan nek sampe ra ngerti @KoplakYoBand ki opo..opo gunane sampeyan urip nek lempeng nggejejrek koyo kanebo garing. Kaku, wagu, ra mutu....!!!

*glege'en, wareg misuh*



Intine ngene *ben cepet, wis sore selak jago-ne serak le kluruk* @KoplakYoBand kui kumpulane wong sing janne genep kabeh, ora ganjil, opomeneh desimal lan phytagoras. Saking genah-e wong-wong kui, nek nulis yo janne mung basa basi tok. Sing penting saut-sautan komen. Jan-jane aku ki yo gumun, wong ning waslap bendino wis guyon, kok yo sih ra ono wareg-e. Tapi ben wae lah, ra sah direken. Nek sitik2 digagas ndak koyo bu Ani, mesakne bang Haji Oma ra diurusi *dipentung kamera*.

Wingi, @KoplakYoBand ulang tahun ke 2. Kui nek bayi sih lucu-lucune. Tapi yo lagi pol-polane njengkeli, ngompolan ning ndi-ndi diewer-ewer. Jebule wong sarap ki yo nek kumpul awet yo. Koyo cintaku pada Bang Haji, ra ilang dipangan jaman *diterjemahne mentah2*

Sugeng Tanggap Warsa Dumateng @KoplakYoBand, Mugi Gusti paring panjang yuswo ingkang barokah, Mugi Gusti tansah midangetaken pandonga (bapak/ibu dll), paring bagas kasarasan lan katentreman.

kok ujug-ujug iso kromo? yo iyo lha wong copas ning gugel. Jaman saiki kok ngarang, wegah men!

=======



nuwun sewu nek bosone nggasruh bin ngawur, maklum, boso Sundo yo ra iso, boso Jowo kromo opomeneh. Dadi menungso kok nanggung.

Prinsipku mung siji : "Mudeng bejomu, ra mudeng yo nasibmu Ndes!"



Nek sih tetep penasaran gampang kok, lebokne tulisanku ning gugel boso jowo, paling njebluk komputermu.

Pareng........... *pamit mundhuk2 karo ngutil bakwan*

BKK

===============

Setelah versi English saiki versi Jowo, terus iki versi Minang karo Ngapak. Nantikan tulisan lain dalam bahasa yang berbeda.

Tulisan iki digropyok karo : @KoplakYoBand

VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x