Mohon tunggu...
Aziz Amin
Aziz Amin Mohon Tunggu... Penulis Lepas, Trainer, Personal Coach, Terapist, Hipnoterapist, Pembicara, Online Marketer, Web Design

#bukan siapa - siapa, #tidak bisa apa - apa, #pengangguran bahagia, #kerjanya bahagia dan #itu saja {{{positif, sehat dan bahagia}}} Founder MPC INDONESIA (www.mpcindonesia.id), WA : 0858.6767.9796 Email : azizaminudinkhanafi@gmail.com

Selanjutnya

Tutup

Gayahidup

Crengkeng!

27 Maret 2020   07:16 Diperbarui: 27 Maret 2020   07:17 21 4 2 Mohon Tunggu...
Lihat foto
Crengkeng!
Ilustrasi: hipwallpaper.com

Dasare crengkeng !!!, nglagani wong +62 kuwe jare ususe kudu landung, kudu dawa, ari ora dawa ya bisa kena struk ( darahe duwur ).

Draup kae contone lah dikandari awit rong minggu wingi ana corona ana corona ka bisa ora percaya, jare nyatane enyong klayaban ya ora mriyang.

Sowak pancen ka wong tua !!!, asli sunglah sagulu aku ngomong karobwong model uteke mengsle ( laka sadar sadare acan ).

Draup kae kerjane mbecak, jare olih pesan berantai neng WA ne ari tukang becak kebal corona.

" lah bisane mang ? "

Lah ko jare wong kesehatan ka ora apdet inpormasi, apa aku ora dugal ngomonge draup kae.

Mas, ki tak kandani berjemur 30 menit kue membebaskan dari corona, asli aku mbuktikna ka, sampai saiki sehat wal afiat.

Angel tah angel glagani wong model kaya kie, wis gampang ceritane ya aku ngalah jarene tah " sing waras ngalah ", sakale aku dadi krasa edan ngomongi draup ya aku rumangsa waras tak ngalah.

Ya Hebat lah berarti sampean mang, berarti kebal lah karo korona.

Ya iyalah !!! , mangkanr kue gunane tehnologi mas, nggo apdet informadi terkini.

Sing adohan ana wong mlayu mlayu karo panik, " mas mas tulung kae ana wong njungkem, pingsan mbuh mati neng pasar mas, tuluuung " ngomonge karo ngos ngosan.

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x