Mohon tunggu...
Maulidah Nur Rohmah
Maulidah Nur Rohmah Mohon Tunggu... Perencana Keuangan - Ibu rumah tangga

Terlahir dari wanita tangguh dan, ingin menjadi wanita tangguh juga.. 🥰

Selanjutnya

Tutup

Love

Jangan Suka Merebut Milik Lain

16 September 2022   16:32 Diperbarui: 16 September 2022   16:38 63 2 0
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Lihat foto
Love. Sumber ilustrasi: FREEPIK/Prostooleh

Kabeh wong wedok kui ayu, tapi ayu kui relatif.. 

Saben wong lanang kui pasti bedo2 anggone mbiji ayu ora ne wong wedok. 

Ono seng ora gelem dandan tapi malah ketok ayu. 

Ono seng seneng dandan tapi ketok e biasa ae. 

Ono seng biasa ae tapi malah ketok menarik, tapi ayune wong wong wedok kui ora didelok soko tampilan njobone tok.

Tapi teko sepiro ayune sikap lan tingkah laku ne, masio ayune koyo widodari tapi ayune mung kanggo senjata, kanggo ngrebut due e wong liyo kui jenenge ayune ora ono ajine. 

Masio rupane ayu koyo bintang film India, kulite putih mulus koyo artis korea, tapi yen gelem didadekne simpenan bin selingkuhan, dekne kui berarti wong wedok elek, ring antarane wong wedok seng elek. 

Wong wedok seng ayu kui wong wedok seng iso ngrasakne Penderitaan wong wedok liyo, sehinggo dekne ora natoni atine wanito liyo, mergo dekne yo wanito. 

Wong wedok seng ayu kui, wong wedok seng ora tego nglarani wong wedok liyo, mergo wong wedok kui pasti lebih paham piye prasaane wong wedok liyo, mergo podo2 wanito. 

Ojo dadi wong wedok seng ngrebut due e wong wedok liyo. 

Bayangno.... 

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mohon tunggu...

Lihat Konten Love Selengkapnya
Lihat Love Selengkapnya
Beri Komentar
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE

Belum ada komentar. Jadilah yang pertama untuk memberikan komentar!

Video Pilihan

LAPORKAN KONTEN
Alasan