Mohon tunggu...
KOMENTAR
Puisi

Puisi | Syahrul Chelsky, Kowe Aja Gampang Patah Hati!

9 November 2019   06:37 Diperbarui: 9 November 2019   06:37 148 10

Syahrul Chelsky, cah bagus. Saben maca larik-larik endah kang  mbok gurit, atiku perih kaya dirajah landepe clurit. Mripatku kaca-kaca. Mbrebes mili. Eluhku luruh kaya udan ing pungkasan sasi Desember. Deres. Mandes. Marahi awak greges.

KEMBALI KE ARTIKEL