Mohon tunggu...
Sayyid Jumianto
Sayyid Jumianto Mohon Tunggu... Guru - menulis untuk perubahan, bila tidak bisa membaca tulisanku disini mampir di bloggku https://jogjakiri.blogspot.com/

Menulis adalah memulai suatu perubahan https://jogjakiri.blogspot.com/ Alsayyid jumianto

Selanjutnya

Tutup

Joglosemar

Setane podo Ngaso

21 September 2021   16:04 Diperbarui: 21 September 2021   16:22 29 2 0
+
Laporkan Konten
Laporkan Akun
Lihat foto
Setane podo Ngaso
Dok.prialsayyidja

Setane podo ngaso

Sayyid jumianto

Akeh wong podo sambat jelih yen pandemi corona ngene ndadekno kabeh lini penghidupan sulit. 

Angel temen golek pangupo boga piye maneh kudu manut aturan. Neng mgomah angel lhe ngajari bocah kang sinau neng ngomah hawane amung arep nesu lan geting. 

Golek pangan kudu nduwe kiat supoyo lolos amergo aturan sik ketat koyo ngene.

Kabeh wong gampamg murup, nesu lan nyalahke liyan amergo masalah ekonomi lan sosiale ora iso kejangka. Kabeh gari niate arep ngibadah ugo kudu manut protokol kesehatan yen ora manut ora ana sanksine.

Kabeh wong keselak butuh arep ngandakake yen wes vaksin iso obah nengdi-nengdi amergo percoyo iso kalis soko virus corono. Lali lan leno kuwi nyata.

Yen nduwe jabatan kesempatan  ngolek bati soko sengsarane wong keno covid. Golek duit kang okah ora peduli kiwo tengen kaliren.

Wong podo gilo karo virus banjur lali Marang gusti Allah lali yen kabeh kuwi kudu di adapi ora di endani.

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
Mohon tunggu...
Beri Komentar
Berkomentarlah secara bijaksana dan bertanggung jawab. Komentar sepenuhnya menjadi tanggung jawab komentator seperti diatur dalam UU ITE

Belum ada komentar. Jadilah yang pertama untuk memberikan komentar!
VIDEO PILIHAN
LAPORKAN KONTEN
Alasan