Mohon tunggu...
#macapatpadhangbulanpadepokansenimangun dharmo
Sumirah kang Lagi Wuyung (Sumirah yang Sedang Jatuh Cinta)
Mbah Ukik
Mbah Ukik
12 September 2019 | 6 bulan lalu

Sumirah kang Lagi Wuyung (Sumirah yang Sedang Jatuh Cinta)

Durung bar olehku nata gambang, suling, demung, rebab, kendang, lan slompret kanggo sesekaran macapat padhang bulan mengko bengi ing ngarep omah, Sumi

Humaniora
180
16
9