Mohon tunggu...
Roro Asyu
Roro Asyu Mohon Tunggu... #IndonesiaLebihLemu

suka makan, suka nulis, suka baca, tidak suka sandal basah www.rinatrilestari.wordpress.com www.wongedansby.wordpress.com

Selanjutnya

Tutup

Cerpen

Gawean Omah

5 Desember 2020   11:00 Diperbarui: 5 Desember 2020   11:16 214 1 0 Mohon Tunggu...

"Mak e nang ndi?"

"Umbah-umbah," saure Tomin.

Diman kaet ae mulih kerjo. Wong lanang iku leyeh-leyeh nang kursi karo ngipasi awake atek majalah sing ono nang nduwur mejo. Ora isuk, ora sore, hawane pancet panas, sumuk.

"Pak, ndelok sepur yuk?"

Tomin sing mau sepedaan ngubengi omah, nyedeki bapake. Arek lanang iku ora mudun saka sepedae.

"Pak e kesel, mene ae."

"Lungguh ae kesel?"

"Woo...yo saiki lungguh, mau yo gak."

"Aku sepedaan gak kesel."

Diman nyawang anake. Disawang omahe dolanane anake pating slengkrah.

"Lek sepedaan nang njobo. Dolanane diberesi," omonge Diman nang anake.

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
VIDEO PILIHAN
KONTEN MENARIK LAINNYA
x