Mohon tunggu...
Roro Asyu
Roro Asyu Mohon Tunggu...

suka makan www.rinatrilestari.wordpress.com

Selanjutnya

Tutup

Fiksiana

Lastri (Bagian) 18

4 Desember 2015   11:45 Diperbarui: 4 Desember 2015   11:54 0 0 0 Mohon Tunggu...
Lastri (Bagian) 18
Lukisan

 

Lukisan"Wanita" Karya Hendra Gunawan

“Ambung.”

“Gah.”

“Kok gah sih, gelem.”

 “Gah kok.”

 “Gelem no, wong pacaran ki ambung-ambungan.”

 “Ngko meteng.”

Joko nyengir. Arek lanang iku mari ngeterno Andro sekolah langsung ngilang. Koyo sing diomongno Mbah Idah, arek lanang iku saiki sregep ngapeli Nanik, pembantu anyar sing omah majikane sebelahan gang karo omahe bulike.

 “Aku kate nang mburi sik.”

HALAMAN :
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
KONTEN MENARIK LAINNYA
x