Mohon tunggu...
Profil
0 Poin
"Kula tiyang ngleyang kabur kanginan, ingkang saweg hanglampahi wangsul dhumateng dalemipun Sang Rama Kaswargan; ingkang kaberkahan lumampah wonten ing kaendahan wedalipun SangHyangDalem" "aku adalah yang sedang jalan pulang ke rumah Bapa di surga; yang terberkati menapaki jalan di keindahan waktuNya"
Bergabung 11 April 2013
Statistik
0
0
0
0
0
0