Mohon tunggu...
KOMENTAR
Joglosemar

Jajan Pasar

12 September 2021   11:58 Diperbarui: 12 September 2021   12:10 61 1

Jajan pasar

Sayyid jumianto

Minggu esok iki aku mlaku-mlaku karo bojoku mumpung ing tlatah kene wes mudun level PPKM. Eyum krasa esuk iki mendung ing saknduwure Jogja katon marahi edum hawane.

KEMBALI KE ARTIKEL


LAPORKAN KONTEN
Alasan